lena-i-lyckebo

Senaste inläggen

Av lena-i-lyckebo - 15 juli 2015 20:32

Jaha, ännu en regnig och grå dag att göra något trevligt av. Hmmm, städa och röja inomhus med sånt som man annars drar sig för kan vara en god idè.

 

 

Lena Dalstål-Olssons foto.

ANNONS
Av lena-i-lyckebo - 15 juli 2015 20:30

Vilt och vackert på skogstomten.

 

 

Lena Dalstål-Olssons foto.
Lena Dalstål-Olssons foto.
Lena Dalstål-Olssons foto.
Lena Dalstål-Olssons foto.

ANNONS
Av lena-i-lyckebo - 15 juli 2015 20:28

Dags att hoppa i poolen för ett kvällsdopp, ha en trevlig afton.

 

 

Lena Dalstål-Olssons foto.

Av lena-i-lyckebo - 15 juli 2015 20:26

Granens pollen lägger sig som gult damm överallt och det är attjo, prosit just nu. Tallarnas nya kottar lyser rosenröda och man kan inte annat än förundras av naturens skönhet så här års.

 

Lena Dalstål-Olssons foto.
Lena Dalstål-Olssons foto.
Lena Dalstål-Olssons foto.
Lena Dalstål-Olssons foto.

Av lena-i-lyckebo - 15 juli 2015 20:23

Hurra, vedbodan är fylld nu och vi har monterat ihop nya gasolgrillen . En varm härlig semesterdag blev det och även hundarna tycks njuta av att vara tillsammans med hela familjeflocken utan att behöva vara i hundgården om dagarna.

Lena Dalstål-Olssons foto.
Lena Dalstål-Olssons foto.
Lena Dalstål-Olssons foto.
Lena Dalstål-Olssons foto.

Av lena-i-lyckebo - 28 juni 2015 09:28


 Äntligen så startar min semester, fyra sköna veckor ska jag ha och bara softa och göra sånt som känns roligt. Vi ska vara hemma i Lyckebo, har vi bestämt, och inte flacka runt bara för att det ska vara så. Finns liksom ingen anledning för sånt när man inte har lust. I går åt vi middag ute på verandan och det var riktigt varmt. Dagen före så låg vi och plaskade i poolen och graderna i vattnet låg på 31,7, helt underbart. Det har inte blivit så mycket bloggande från min sida och jag har förstått att det helt enkelt varit så att jag behövt hitta mig själv igen efter allt som hänt i mitt liv. Mammas bortgång tog hårt och jag som alltid varit på helspänn och haft "jour" för henne tar tid att styra bort. Än i dag så har jag mobilen nära ifall nåt ska hända henne men detta ska jag bearbeta bort, det får ta sin tid att sakta hitta fast mark igen.


 
 
 


Det är molnigt i dag men jag ser lite blåa hål så solen kommer nog under förmiddagen. Vi ska åka till lilla familjen som precis har flyttat till en stor tre våningsvilla i samma område som dom bott på och deras egna hus är till salu. Ett bra beslut av sonen och sonhustrun som njuter alldeles extra av att inte behöva renovera och fixa underhåll på eget utan nu bor dom i ett hyrt och det är bara att ringa LKAB ifall nåt krånglar  

 

 

Ha en skön söndag...  

Av lena-i-lyckebo - 30 maj 2015 21:25

 

 

Om jag bara orkar sitta uppe i kväll så får jag också se midnattsolen skina över älvdalen, det är varmt i luften och allt känns som mitt på dagen fast klockan närmar sig tio på kvällen...magiskt...I morgon ska jag till yngsta sonen för att hjälpa dom att städa lite innan fotograferingen som fastighetsförmedlingen ska göra på måndag. Det är en försäljning som  lilla familjen har beslutat sig för, dom ska flytta till ett annat hus i stan som är till uthyrning och dom har blivit  stormförtjusta i detta charmiga gamla hus. Detta är ett bra beslut i dagar som dessa då det är oro med LKAB som går med förlust, priserna sjunker snabbt men ännu får man bra betalt för villor.

 

 

 

 

Det är otroligt vackert utanför köksfönstret i kväll, måsarna fiskar över vattenytan och svartvita flugsnapparen visslar och kvittrar efter en maka att bygga bo med.  Älven är lugn och solglittret kittlar i mina ögon..tänka sig att försommaren äntligen är här....

 

 

 

Lite film blir det för oss efter bastubadet och sen natti natti......

 

 

 

 


 

 


Av lena-i-lyckebo - 30 maj 2015 18:15

 

15 grader varmt i skuggan och strålande sol, pysselmajjan i mig har vaknat och det är sommarpyntat vid grindarna. Allt slår ut nu och jag nyser som bara den men sånt tar man med en klackspark. Jag har hunnit med att måla på framsidan av huset, det där dekorativa som bleknat under åren och det blev som nytt. Grillmat och ett gott glas rödvin får avsluta en hel dag utomhus och nu vankas det bastubad för hela slanten som blev kvar...Trevlig helg gott folk...

 

    

 

Ser det välkommnande ut?

 

 

 

Prosit men ack så ljuvligt....

 

 

 

 

Nymålat och nästan klart...

 

 

 

 

Gott gottigottgott, vad är en sommardag utan grillat?

 

 

 

 

Åsså förståss det lilla röda...ahhhh

 

 

 

Bastuveden bärs in och nu ska jag bara njuta av tvagning.....  

Presentation


Midnattsolen är min sommar och norrskenet min vinter.

Kalender

Ti On To Fr
       
1
2
3
4
5
6
7
8
9
10
11
12
13
14
15
16
17
18
19
20
21
22
23
24
25
26
27
28
29
30
31
<<< December 2017
>>>

Senaste inläggen

Kategorier

Sök i bloggen

Fråga mig

11 besvarade frågor

Tidigare år

Arkiv

Besöksstatistik

RSS

Följ bloggen

Följ lena-i-lyckebo med Blogkeen
Följ lena-i-lyckebo med Bloglovin'

Bloggtid

Kommentarer


Skaffa en gratis bloggwww.bloggplatsen.se