lena-i-lyckebo

Direktlänk till inlägg 27 april 2014

.

Av lena-i-lyckebo - 27 april 2014 18:05

Barnbarnshelg  (Mitt i livet) Publicerat fredag 25 april 2014 06:50

Blogg tillhörande fridatowe : Lena i Lyckebo, Kiruna i mitt hjärta, Barnbarnshelg

Veckans bästa dag...fredagen är här{#}. Efter en natt med mycket god sömn så är jag rustad att möta denna dag med liv och lust.

Maken ska sätta igång att bygga eldstaden under helgen så att vi kan sitta ute under valborg och grilla och ha det bra. Barnbarnen samt sonen ska komma hit i morgon och sova över till söndag. Svärdottern ska ha möhippa för en kamrat hemma hos dom så det blir bäst för resten av familjen att fly fältet, fniss. Det blir en trevligt och även annorlunda helg att ha töserna här och skämma bort dom ordentligt.

Jag ska åka iväg tidigare i dag för på fredagsmorgonen brukar jag och arbetskolegan äta en god frukost tillsammans på jobbet innan vi startar upp.

Ha en fin dag...............{#}

Blogg tillhörande fridatowe : Lena i Lyckebo, Kiruna i mitt hjärta, Barnbarnshelg

Permalink

Tut tut, kvack kvack  (Mitt i livet) Publicerat torsdag 24 april 2014 19:50

Blogg fridatowe :Lena i Lyckebo, Kiruna i mitt hjärta, Tut tut, kvack kvack

Jag stod en stund ute på gården och kikade ut över älven i morse innan jag åkte iväg till jobbet. Att höra svanarna trumpeta och se änderna flyga omkring, högt kvackande kändes som en bra start på dagen. Med lätt hjärta gasade jag på och kom fram till stan.

Jag åkte till  mamsen efter jobbet och vi hade en liten pratstund, hon och jag. Finaste lilla gumman mådde kanske inte på topp så jag fick handla ensam med en matlista i handen. Eftersom hon har "rör" inopererat i halsen så tror jag att hon får halsbränna ofta och hon har inte behövt ta omeprazol på länge men efter att jag löste upp en tablett och hon drack så kände hon att det verkade efter en stund. Man oroar sig och vill henne så väl, den man älskar vårdar man.

Maken är på ett möte i kväll och vi fastar båda två, det blir tidigt natti natti för magen vill ha MAT, rätt åt den{#}. Kurrar den så betyder det att man förbränner, helt rätt.

Blogg tillhörande fridatowe : Lena i Lyckebo, Kiruna i mitt hjärta, Tut tut, kvack kvack


Permalink

Bädda rent, sova sött  (Mitt i livet) Publicerat onsdag 23 april 2014 18:34

Blogg fridatowe :Lena i Lyckebo, Kiruna i mitt hjärta, Bädda rent, sova sött

En bra dag har jag haft på jobbet med mitt härliga team omkring mig. Svägerskan och jag drog i väg på lunchen och åt på restaurang, skönt att komma ifrån en stund och även att låta bilen stå kvar på parkeringen utanför jobbet. Så fort jag flyttar den så är det hopplöst att hitta en ny ruta att stå på.

Solen har lyst på en blå himmel och vi har njutit av strålarna under rastpauserna. Snart är det helg igen och jag längtar att få vara ute på gården och pyssla. Nu är vi inne i en period av många helgdagar och nästa vecka så arbetar jag bara två och en halv dag...det ni{#}. Tänk att man kan ha det så bra att ha ett jobb man älskar och samtidigt få betalt för det, jag ska absolut inte klaga. "Hejdå macken" säger jag då jag slutar för dagen och " hej kära jobbet" då jag kommer dit på morgonen. Tacksam är ordet.

I kväll ska jag renbädda sängarna och sova sött som en prinsessa, kram från mig..........Blogg tillhörande fridatowe : Lena i Lyckebo, Kiruna i mitt hjärta, Bädda rent, sova sött

Permalink

Minst sju timmar......  (Mitt i livet) Publicerat onsdag 23 april 2014 06:30

Blogg fridatowe :Lena i Lyckebo, Kiruna i mitt hjärta, Minst sju timmar......

God morgon. Det har varit några minusgrader i natt men luften håller på att värmas upp av solen som skiner så fint denna onsdag. Vi har lite kalas framför oss för äldsta sonen fyller 35 i helgen, Moa blir ett år den andra Maj och yngsta grabben 32 den femte. Sen kommer mamma med sitt 80 årskalas mm mm. På lördag har vi tänkt oss att grilla kött och bjuda ungarna på middag.

Jag vaknade före väckarklockan och är piggelin, tänk så viktig sömnen är och jag behöver minst sju timmar för att må gott. Lite mera kaffe, bäddning och matning till hundarna sker allra närmst och sen göra mig klar inför en ny arbetsdag....hejsvejs{#}

Blogg tillhörande fridatowe : Lena i Lyckebo, Kiruna i mitt hjärta, Minst sju timmar......

Permalink

Bloggeristrul som vanligt....suck  (Mitt i livet) Publicerat tisdag 22 april 2014 21:06

Blogg fridatowe :Lena i Lyckebo, Kiruna i mitt hjärta, Bloggeristrul som vanligt....suck

Riktigt strulig verkar bloggen i kväll så jag kikar bara in en stund för att skriva några rader. Jag jobbade i dag och det gick bra, undvek trapporna och har inte burit på något tungt. Det kändes gott att vara tillbaka efter långhelgen och träffa alla som jag tycker mycket om.

Maken har varit ledig även denna tisdag och han har börjar planera våran grillplats ute på gården. Bänkar ska byggas med ryggstöd och en bra och stadig eldplats där underredet från våran gamla järnspis ska återvinnas. Roligt är det att göra om och till på gården och den platsen kommer vi att älska.

Ska nanna tidigt i kväll för jag somnade sent i går och har varit lite trött under dagen.

Puss på pannan och natti från mig.....{#}

Blogg tillhörande fridatowe : Lena i Lyckebo, Kiruna i mitt hjärta, Bloggeristrul som vanligt....suck

 

Från
    Kom ihåg mig
URL

Säkerhetskod
   Spamskydd  

Kommentar

Av lena-i-lyckebo - 4 januari 2020 15:56


Vad har husfolket dragit in i huset? Man får ju aldrig vara i fred  utan måste hålla ett öga uppe          Nåja, den är ju inte igång för jämnan, tack och lov      ...

Av lena-i-lyckebo - 4 januari 2020 12:25


Hej på er alla.   Det är ett år sedan jag varit in på bloggen och blev så glad att höra att man är saknad, skärpning Lena     Allt har rullat på i mitt liv, en sorglig händelse skedde i Juni månad då min älskade Towe somnade in. Hon blev 14 å...

Av lena-i-lyckebo - 28 december 2017 20:25

    Vi har haft en lugn Jul och firade faktiskt julaftonen på juldagen för barnbarnen var med morföräldrarna detta år. Vi turas om pga att deras föräldrar bor på var sitt håll men båda är med på alla högtider, skönt att kunna vara vänner trots a...

Av lena-i-lyckebo - 23 november 2017 07:47

    God morgon. Jag vaknade före tuppen och sitter här och väntar på att dagsljuset ska komma.  Några timmar har vi på oss att uppleva detta men snart är vi inne i Polarnatten och då är solen under horisonten. Omkring den 15/12 går vi in i detta...

Av lena-i-lyckebo - 13 november 2017 18:54

          Barnbarnen växer så det knakar. Tuva-Lisa är 7 år i dag, går i första klass  och Moa 4 år.  Det finaste som finns och livets efterätt   . Att få viskat i  mitt öra dessa ord "Fammo, du är bäst" är som ljuv musik.       ...

Presentation


Midnattsolen är min sommar och norrskenet min vinter.

Kalender

Ti On To Fr
 
1
2
3
4
5
6
7
8
9
10
11
12
13
14
15
16
17
18
19
20
21
22
23
24
25
26
27
28
29
30
<<< April 2014 >>>

Senaste inläggen

Kategorier

Sök i bloggen

Fråga mig

11 besvarade frågor

Tidigare år

Arkiv

Besöksstatistik

RSS

Bloggtid

Kommentarer

Bloggvänner

bloggvänner


Skapa flashcards