lena-i-lyckebo

Alla inlägg under januari 2014

Av lena-i-lyckebo - 6 januari 2014 13:00

 


Nu fungerar Bloggspace igen så jag kommer att finnas där i stället för här. Jag saknar vissa funktioner på Bloggplatsen såsom att kunna se besökarna som kikar in och även se när bloggvännerna har skrivit nya inlägg. Annars så är denna plats inte så dum.

Kramelikramen...Lena  

ANNONS
Av lena-i-lyckebo - 5 januari 2014 20:06

I dag hann vi inte ut i den vintriga naturen med skotrarna men det får ske i morgon, vattendragningen till det nya tvättställskåpet tog för mycket tid.

Här finns det snö så det räcker och man kommer fram överallt med snöfordon.


 


Ha en fin kväll och.......................  

ANNONS
Av lena-i-lyckebo - 5 januari 2014 16:27

 

Så där ja...nu är möbeln klar  och det är bara lite småpyssel kvar så är badrummet klart. Äntligen.......

Vi ska ta en bastukväll och mysa för nu är det snart slut på ledigheten och verkligheten väntar. På tisdag är man tillbaka på jobbet och faktiskt ska det bli riktigt roligt att möta arbetskompisarna och alla kunderna. Hur det än är att bo ute i skogen med ro och lugn så är jag väldigt social och vill ut bland folk efter ett tag, sån är jag  .


Kramelikram och massvis med.....    

Av lena-i-lyckebo - 5 januari 2014 11:55

 

Himmel så skönt att få ligga länge i dag och bara må bra.......I går var det inget vidare med mig, hade illamående och huvudvärk från det jag steg upp och i dag förstår jag varför. Näsan rinner och jag har en tung hosta, förkylning. 

Hundspannen far hit och dit nere på älvens is, en del med minst tolv hundar förspända och en del med fyra. Det ser så trevligt ut och jag vet hur mysigt det är att sitta på kälken.

Ute har vi nollgradigt ännu men snart slår vargavintern till igen enligt dom som kan sånt här, önskar att dom siar fel fel fel.......  .

Ha en fin trettondagsafton.....

 

 


Av lena-i-lyckebo - 4 januari 2014 21:36

 

Nu blir det inte så mycket datorsittande för mig och mannen i mitt liv, vi är trötta och ska kika på en film innan det är dags att uppsöka sovrummet.

I morgon ska vi ut på årets skoterpremiär, det blir förmodligen en tur mot Jukkasjärvi för att kika lite på IceHotel från utsidan.  Snö har vi så det räcker, ca en halv meter är det och mer kommer det innan vintern är slut. 

Av lena-i-lyckebo - 4 januari 2014 21:06

 

Rackarns så roligt jag har i kväll. Ännu är inte allt installerat men jag kunde inte låta bli att sätta fart och göra fint.  

Lite läsgodis för dom som kikar in på toan, en del ord sätter spår.

 
Härliga glada färger gör även ett toabesök roligt.

 

Litet fönster men underbart att kunna öppna för vädring.

 

En klocka på väggen är praktiskt, man glömmer lätt tiden då man är själv  i lugn och ro.

 

 


  

Av lena-i-lyckebo - 4 januari 2014 15:20

 


Måste bara sätta in detta foto på Tuva-Lisa i min andra blogg också. En supersöt liten treåring som fammo älskar så mycket  

Skaffa en gratis bloggwww.bloggplatsen.se